Bel ons+31 (0)76 - 53 01 777
Mail onsinfo@vanzuethem.nl

Ons team

Start   |   Ons team

Ons Team

Ons team bestaat uit drie advocaten, een juridisch medewerkster, een office manager en een secretaresse.
Jan van Zuethem
Jan van ZuethemAdvocaat
Jan van Zuethem, advocaat sinds 1998, heeft zijn studie in Keulen gevolgd en is zowel advocaat als Rechtsanwalt. Jan is tweetalig (Nederlands en Duits) en beheerst ook het Engels uitstekend. Met een grootvader als schipper en vader als scheepscasco-expert voelt hij zich in de natte praktijk als een vis in het water.
Marlous Weerts
Marlous WeertsAdvocaat
Marlous Weerts is in 1995 als advocaat in `s-Hertogenbosch begonnen en is sinds 2016 aan Van Zuethem Advocaten verbonden. Zij heeft zich met name toegelegd op zaken voor het midden- en kleinbedrijf en de familierechtpraktijk. Marlous heeft haar studie deels in Heidelberg gevolgd.
Rosanne de Graaf
Rosanne de GraafAdvocaat
Rosanne de Graaf, werkzaam voor Van Zuethem Advocaten sinds 2014 en advocaat sinds 2015, is een schippersdochter en kan zich geen betere richting na haar rechtenstudie indenken dan advocaat voor de binnenvaart. Zelf in het bezit van een vaarbewijs kent zij de regels en gang van zaken op een binnenvaartschip als geen ander.
Diana van der Vlies
Diana van der VliesOffice Manager
Diana van der Vlies ondersteunt Jan al sinds 2006. Zij fungeert als office manager, boekhoudster, procesondersteuner en juridisch secretaresse. Diana spreekt vloeiend Nederlands, Duits en Engels.
Mara van der Velden
Mara van der VeldenJuridisch Medewerker
Mara van der Velden behaalde in februari 2017 haar meestertitel na een succesvolle afronding van haar studie Rechtsgeleerdheid aan Tilburg University. Gedurende haar studie is zij ruim 4 jaar werkzaam geweest binnen het personen- en familierecht op een notariskantoor. Sinds juni 2017 ondersteunt zij de advocaten van Van Zuethem Advocaten bij diverse juridische en voorbereidende werkzaamheden.